Reserverne var skarpe og bød sig til

Kategorier


Oliver Thychosen scorede det første FCN-mål og fremtvang også et straffespark.

Reserverne var skarpe og bød sig til

FCN vandt med reserveholdet 3-1 over Jönköping fra den næstbedste svenske fodboldrække i en intens og god kamp

Efter at Superligaholdet i går varmede op til forårspremieren med en målløs kamp mod Kalmar FF, var det i dag reservernes tur til at få kamptræning i benene, og de var mere skarpe i opgøret mod Jönköping fra den næstbedste svenske række. FCN leverede en meget disciplineret indsats og vandt fuldt fortjent med 3-1. De svenske gæster lagde ellers bedst ud og kom i front på et hovedstød efter hjørnespark i det 10. minut, men så strammede de unge tigre grebet og skruede tempoet i vejret. Det gav klart spilovertag og en fortjent udligning efter godt en halv time, da Oliver Thychosen udnyttede en perfekt stikning fra Marcus Ingvartsen. FCN havde fortjent en føring ved pausen, men Oliver Thychosen skød desværre forbi mål på den største af chancerne, da han blev spillet blank i 1. halvlegs sidste minutter. Fra 2. halvlegs start blev FC Nordsjællands dominans dog nærmest total med et perfekt genpres, hvis bolden blev tabt. Ca. midtvejs i 2. halvleg fik FCN endlig udbytte af overtaget, da Oliver Thychosen blev fældet til straffespark, som Kristian Lindberg udnyttede sikkert til 2-1. I det 79. minut tog Mads Mini Pedersen ét af sine mange imponerende fremløb langs venstrekanten og efter hurtigt bandespil med Kristian Lindberg kom Mini helt igennem til skud. Den svenske keeper fik reddet, men riposten hamrede Lindberg i kassen til 3-1. – Det var en god indsats over hele linjen og mange spillere, der bød sig til i kampen om pladserne på førsteholdet. Det er dejligt at vide, at de alle står og tripper for at være klar, når chancen kommer, lyder det fra cheftræner Ólafur Kristjánsson. Matchfacts fra træningskamp mandag 16. februar i Farum Park: FCN Reservehold-Jönköping 3-1 (1-1) Mål: 10. minut 0-1. 31. minut 1-1 Oliver Thychosen, assist Marcus Ingvartsen. 71. minut 2-1 Kristian Lindberg (straffe). 79. minut 3-1 Kristian Lindberg, assist Mads Mini Pedersen. FC Nordsjællands startopstilling og indskiftninger: Alex Runarsson
Adam Órn Arnarson, Christian “TK” Køhler (ind i 80. minut Mathias Jensen), Nicklas Mouritsen, Mads Mini Pedersen.
Lasse Petry (ind i 46. minut Johannes Ritter), Mathias Hebo, Emiliano Marcondes.
Oliver Thychosen (ind i 80. minut Souheib Dhaflaoui), Marcus Ingvartsen (ind i 80. minut Adnan Mohammed), Kristian Lindberg.