Reserverne fik revanche mod Randers

Kategorier


Kristian Lindberg scorede begge mål i reserveholdskampen mod Rander i dag.

Reserverne fik revanche mod Randers

FC Nordsjælland vandt 2-1 efter en rigtig flot holdpræstation over Randers i dagens Reserveholdskamp i Farum Park

Dagen efter det grimme nederlag til Randers i Alka Superligaen stod de to klubber igen overfor hinanden i Farum Park i Reserveholdsturneringen, og her fik FCN en fuldt fortjent revanche med en sejr på 2-1. Tigrene satte sig på kampen og spillet straks fra start og fik med stor bevægelighed på holdet skabt en masse overtalssituationer. Det var total FCN-dominans over hele linjen i 1. halvleg, og det gav en føring på 2-0 ved pausen. Det blev 1-0 i det 21 minut, da Kristian lindberg headede et indlæg fra Adan Örn Arnarson i nettet, og det var også Kristian Lingberg, der med hovedet øgede til 2-0 i det 38. minut efter hjørnespark fra Emiliano Marcondes. Mod halvlegens slutning blev Randers ligesom i Superligakampen ramt af en udvisning, da Mikkel Kallesøe fik rødt kort. Igen gav det den konsekvens, at Randers i hele 2. halvleg trak sig tilbage og spillede på kontra, og selv om FCN havde bolden meget, var det svært at skabe målchancer. I stedet fik Randers held med en hurtig omstilling til 1-2 midt i 2. halvleg, men FC Nordsjællands fortjente sejr var aldrig for alvor i fare. Mark Strudal styrede holdet og var glimrende tilfreds med indsatsen: – Det var en rigtig holdpræstation, og vi vil ikke femhæve nogen frem for andre, men der var mange, der fortjener et skulderklap. 1. halvleg var nærmest sprudlende med masser af godt spil, som også resulterede i flere målchancer og to gode mål. – Spillet blev selvfølgelig noget anderledes i 2. halvleg, hvor Randers trak sig helt tilbage med 10 mand, og det var vel skønhedspletten i dag, at vi ikke formåede at åbne det forsvar, selv om alle så gerne ville og jagtede det tredje mål. Men en helt igennem god indsats og en fin start på slutspillet i Resreveholdsligaen, siger Mark Strudal. Reserveholdsturneringen 21. februar 2015 i Farum Park: FCN-Randers 2-1 (2-0) Mål: 21. minut 1-0 Kristian Lindberg, assist Adan Örn Arnarson. 38. minut 2-0 Kristian Lindberg, assist Emiliano Marcondes. 64. minut 2-1.