Petry: Sindssygt glad for at være tilbage

Kategorier


Under træningslejren i Tyrkiet kunne Lasse Petry for alvor igen at være med i holdtræningen.

Petry: Sindssygt glad for at være tilbage

Efter ni måneder udenfor med en meniskskade fik Lasse Petry comeback i 2. halvleg mod Randers og kan endelig igen se frem til kamptid

Kampuret havde lige rundet 57 minutter i fredags mod Randers, da Lasse Petry trådte ind over sidelinjen til sin første Superligakamp siden maj sidste år. At måltavlen var klart i favør af Randers kunne ikke spolere Petrys glæde over endelig at være på banen igen efter ni måneders skadeshelvede: – Jeg er sindssygt glad for at være tilbage på banen. Det havde selvfølgelig været sjovere at komme ind, hvis stillingen havde været en anden, men det var alligevel en skøn følelse at være med igen. Kulminationen på lang tids hårdt arbejde, siger Lasse Petry.  Lasse Petry var af mange udset til at være Nicolai Stokholms afløser på den bagerste midtbaneplads inden denne sæsons start, men en træningskamp i Næsby sidste sommer mod Hobro spolerede Petrys drøm. Han pådrog sig en revne i menisken. Den skulle efter planen være groet sammen, da Lasse Petry efter en pause og genoptræning stod klar igen i september i en reserveholdskamp. Her gik der dog kun et lille kvarter, før den var helt galt igen med knæet, og så måtte der en meniskoperation til. – Det har været hårdt arbejde med genoptræning hele vinteren, men her på det seneste, er det faktisk gået hurtigt fremad. Jeg har kun været fuldt ud med i holdtræningen i tre uger, så det er egentlig hurtigt, at jeg er i kamp igen. Efter den sidste halve time i Superligaen mod Randers spillede jeg også en time i reserveholdskampen dagen efter. – Og vigtigst af alt gav det god kamptræning, uden at jeg mærkede det mindste til skaden. Så nu spiller jeg bare uden at tænke mere på den, bortset fra at jeg stadig er på skånekost en enkelt træningsdag om ugen for ikke at overbelaste knæet, siger Lasse Petry. Med både anfører Patrick Mtiliga og midterforsvarer Pascal Gregor ude med karantæner til lørdagens kamp i Hobro kan der for Lasse Petry være udsigt til kamptid igen. Mod Randers kom han på banen i midterforsvaret i stedet for netop Pascal Gregor: – Det kan da godt se ud som om, der er brug for mig igen i Hobro. Jeg kan spille flere forskellige pladser, men det er jo op til Ólafur at vælge, hvem der skal bruges på dagen. Vi er mange gode spillere, og det er bare sundt, at der er hård kamp om pladserne på holdet. – Vi kan presse hinanden under træningen, og konkurrencen gør os alle bedre. Det vil forhåbentlig også gavne holdet, så vi får flest mulige sejre og kan sikre FC Nordsjælland en god placering, når foråret er slut. For mit eget vedkommende er målet at få flest mulige spilleminutter og hjælpe holdet så godt som muligt, siger Lasse Petry. Han har været en del af FC Nordsjællands Superligatrup siden sommeren 2012, og indtil nu er det blevet til 62 kampe med tigeren på brystet for den kun 22-årige spiller.