Petry efter et halvt års pause: Fantastisk!

Kategorier

Petry efter et halvt års pause: Fantastisk!

Lasse Petry fik onsdag aften i Tyrkiet et længe ventet comeback på grønsværen efter at have gennemgået en knæoperation og en lang genoptræningsfase. Det hele er forløbet planmæssigt og Petry var også rigtig glad efter de første 15 minutters kamp i 6 måneder

Det var en dag, Lasse Petry havde ventet på i lang tid, da han onsdag aften i Belek kunne løbe ind til sine første minutter i kamp i omkring et halvt år. – Det var fantastisk, og noget jeg havde glædet mig til hele dagen. Jeg er rigtig glad lige nu, fordi det hele gik godt, og at jeg ikke kunne mærke noget til skaden. Jeg har arbejdet stenhårdt for at komme tilbage, og det er så dejligt, at det betaler sig. – Jeg har bare forsøgt at vise trænerstaben til træning, at jeg er kommet over den her skade, og derfor er det også fedt, at jeg fik de 15 minutter idag. Der mangler selvfølgelig lidt timing og boldføling lige nu, men det skal nok komme hurtigt, når jeg får flere minutter.