Lorentzen står klar med de nye trøjer

Kategorier


Kasper Lorentzen står på søndag klar i FCN shoppen til at udlevere de nye FCN-trøjer til at Presale-køberne.

Lorentzen står klar med de nye trøjer

Har du sikret dig den nye FCN-dragt i Presale, kan du afhente den i FCN shoppen på søndag fra kl. 11.00 til 13.00, hvor der er kampstart for den sidste testkamp mod Kalmar FF

FC Nordsjælland har fået DHL som nye Toppartner med logo på spilletrøjerne, og FCN har sammen med Tøjpartner Diadora formet en helt ny spilledragt. Den blev præsenteret i november, og siden har alle ventet i spænding på leveringen af de nye trøjer. Mange har benyttet chancen for at købe dem i Presale og dermed straks få den nye dragt, nu hvor første sending har nået FCN shoppen med DHL levering. Alle Presale-køberne kan derfor hente de nye trøjer på søndag, når FCN shoppen åbner igen efter vinterferien. Kasper Lorentzen vil stå klar, når FCN shoppen åbner søndag kl. 11.00 og frem til kl. 13.00, hvor der er kick off i Farum Park for FC Nordsjællands sidste testkamp mod Kalmar FF med gratis adgang. Alle Presale-køberne kan ved udleveringen af den bestilte dragt også få sig en snak med Kasper Lorentzen, der her i vinterpausen har måtte indstille sin karriere på grund af endnu en alvorlig skade. Kasper Lorentzen har også varmet pennen op, hvis kunderne ønsker en autograf på trøjen. Efter kampen mod Kalmar holder FCN shoppen også åbent, så alle kan komme forbi og tjekke det store udvalg af FCN merchandise og den nye spilledragt. Det gælder om at være klædt på til sæsonstart, for allerede fredag 20. februar kl. 18.30 går det løs igen for FCN i Farum Park med forårspremieren mod Randers i Alka Superligaen. Har du endnu ikke sikret dig billet til den kamp, kan du gøre det online HER. Har du ikke mulighed for at komme i FCN shoppen og hente din nye FCN spilletrøje på søndag, har shoppen også åben i hele næste uge på de vante åbningstider. Se dem HER