Lorentzen: Derfor siger jeg stop

Kategorier

Lorentzen: Derfor siger jeg stop

Tirsdag offentliggjorde Kasper Lorentzen, at han stiller støvlerne på hylden og indstiller fodboldkarrieren. Her kan du høre, hvorfor Kasper Lorentzen vælger at stoppe nu.

– Det er selvfølgelig primært på grund af mit knæ, og de problemer som smerterne i knæet bringer med sig, at jeg vælger at stoppe. Jeg har smerter, når jeg står ud af sengen om morgenen, under træningen og efter træning. Og så er det også en mere langsigtet beslutning, fordi jeg gerne vil kunne være aktiv sammen med mit barn fremover uden at skulle have smerter. – Det har ikke været en så svær beslutning, fordi jeg ved, hvor meget det har påvirket mig ikke at kunne give mig 100 procent for holdet. Jeg er en type, der gerne vil kunne gøre en forskel, og det har jeg ikke følt, at jeg har kunnet gøre på samme måde på det seneste. Når det så er sagt, tror jeg, at det bliver svært at forstå det, når det hele kommer lidt tættere på, og det går rigtigt op for mig, at jeg ikke skal spille professionel fodbold mere.