Kontrakten med Hebo forlænget med 1½ år

Kategorier


Mathias Hebo sammen med Ólafur Kristjánsson – foto: fcn.dk

Kontrakten med Hebo forlænget med 1½ år

19-årige Mathias Hebo fortsætter i FCN frem til sommeren 2016.

Endnu én af de talentfulde unge spillere i FC Nordsjællands Superligatrup har nu fået kontrakten forlænget. Det er den kun 19-årige Mathias Hebo, der med 1½ års forlængelse nu er sikret i FCN-regi frem til sommeren 2016.

Ólafur Kristjánsson:

– Hebo har arbejdet hårdt for at komme her til. Hans engagement og dedikation for klubben, holdet og sine holdkammerater er fremragende. Hebo er altid parat når der er brug for ham, og hans hårde arbejde sammen med de fodboldmæssige kvaliteter har gjort ham fortjent til en ny kontrakt, fortæller Kristjánsson.

Jan Laursen:

– Vi har i Mathias en dygtig spiller, som på trods af sin unge alder besidder nogle lederegenskaber og så har han ydermere vores værdier inde under huden efter sin tid i vores ungdomsafdeling. I den nuværende proces hvor vi er i gang med at integrere historisk mange helt unge spillere fra egen u-sektor i Superliga-truppen, er disse kvaliteter ekstremt vigtige. Hans gode humør og lyst til at arbejde hårdt for ikke kun at udvikle sig selv, men også sine holdkammerater, er noget vi sætter pris på, siger Jan Laursen.

Mathias Hebo har spillet både U/17 og U/19 fodbold i FC Nordsjælland, og han var anfører for U/19 Ligamandskabet, da det i sidste sæson vandt pokalen og fik DM-sølv. Fra starten af denne sæson blev Mathias Hebo sammen med flere andre af talenterne fra det hold rykket op i Superligatruppen.

Mathias Hebo:

– Jeg har været rigtig glad for den tid jeg har været i klubben, min udvikling har været god. Jeg kom lidt som en lille dreng til klubben, men føler at jeg begynder at vokse til en spiller der kan være med på det her niveau. Jeg er super stolt over, at klubben har vist mig denne tillid, og jeg vil gøre alt for at betale den tilbage.

– Jeg håber selvfølgelig på at kunne få mere spilletid i fremtiden, men det handler om at være klar når der er brug for mig, og så ellers bare gribe de chancer man får, som en ung spiller, siger Mathias Hebo.

Mathias Hebo fik sin Superligadebut, da han kom på banen i 2. halvleg af den målløse kamp i Randers den 5. oktober, og han fik også kamptid i Superligaen i efterårets to sidste kampe.