Kom og oplev FCN Fun Zone

Kategorier

Kom og oplev FCN Fun Zone

Fra forårssæonen har FC Nordsjælland lanceret et nyt tiltag i forbindelse med hjemmekampene i Farum Park. Halvanden time før kick-off åbner FCN Fun Zone, hvor en masse fede konkurrencer og underholdende indslag for børn og unge finder sted. Her kan du se, hvad du kan opleve i FCN Fun Zone.

– Vi vil meget gerne skabe nogle rammer omkring FC Nordsjællands hjemmebanekampe, der gør det hyggeligt og festligt at komme til fodbold i Farum Park. Derfor har vi fra denne forårssæson blandt andet lanceret FCN Fun Zone, hvor børn og unge kan hygge sig inden Superliga-holdet løber på banen. I FCN Fun Zone er der god stemning og en masse sjove aktiviteter som for eksempel drengene fra Fodboldtricks.dk, en masse fede konkurrencer og god forplejning, lyder det fra administrerende direktør, Ole Palmå.