Kom med til Kick-off middag i FC Nordsjælland

Kategorier

Kom med til Kick-off middag i FC Nordsjælland

Traditionen tro blev der afholdt Kick-off middag i Farum Park for alle FC Nordsjællands partnere kort før sæsonstarten mod Randers FC i fredags. Her kan du få et indblik i, hvordan arrangementet gik.

– Vi afholder den her Kick-off middag, således at vores partnere kan få et helt opdateret og aktuelt indblik i, hvor vi står henne i FC Nordsjælland forud for forårssæsonen. Det gælder både den sportslige sektor og på den forretningsmæssige front, fortæller administrerende direktør Ole Palmå. – Samtidig er middagen en god mulighed for at lære spillerne lidt bedre at kende, fordi partnere og spillere sidder til bords med hinanden. Det tror jeg, partnerne synes er sjovt og spændende, fordi man dermed får et andet tilhørsforhold til spillerne, når man kommer til fodbold i Farum Park.