Køb billet nu – Mod Sønderjyske i Farum Park

Kategorier

SønderjyskE venter i næste hjemmekamp – Køb billet nu!

FC Nordsjællands næste kamp i Farum Park begynder så småt at nærme sig, og det kan allerede nu lade sig gøre at købe billet til kampen på Danmarks Bedste Familiestadion.

Sønderjyderne har haft et godt tag på FCN, i de sidste to kampe har de lyseblå nemlig vundet begge opgør, og FCN har derfor i høj grad revanche til gode. FCN tabte 3-2 på hjemmebane tilbage i oktober, og i Haderslev blev det til 3-1 nederlag. Hjemme i Farum Park har FCN dog det bedste tag på SønderjyskE, og står med 6 sejre i 13 kampe. Du kan i videoen ovenfor se sejren på 3-0 tilbage i sæsonen 13/14, hvor Joshua John scorede to gange. KØB BILLET HER! Oplev FCN Fun Zone
Husk at FCN Fun Zone åbner allerede kl.15.30, hvor du kan vinde en fodboldrejse for 2 personer til Manchester United. Du kan HER se hvad der ellers er at finde i FCN Fun Zone. Det officielle hashtag til kampen er #FCNSJE.