Karlsen: Vi arbejder fremad og bygger på

Kategorier


U/19 trænerne Morten Karlsen og Søren Krogh fik testet holdet på højt plan i Viareggio Cup og arbejder nu videre med udviklingen herhjemme.

Karlsen: Vi arbejder fremad og bygger på

FC Nordsjællands U/19 mandskab er retur fra Viareggio Cup, der har givet god læring trods nederlagene

I denne uge spilles de afsluttende kampe i Viareggio Cup, den store internationale U/20 turnering i Italien, og det er desværre uden deltagelse af FC Nordsjællands U/19 mandskab, der lørdag også tabte den sidste gruppekamp med 1-2 til Cesena. Det blev således kun til de tre gruppekampe for det unge FCN-mandskab, der nu er tilbage i Danmark og træner i Farum Park i stedet. Turneringen har været god læring, som kan bruges fremadrettet, konstaterer U/19 cheftræner Morten Karlsen: – Vi har været godt med i kampene, selv om vi selvfølgelig er skuffet over resultaterne. Spillemæssigt har vi præsteret fint undervejs, men vi har også fået noget at arbejde videre med. Vi har set, hvor vi især skal forbedre os overfor fysisk stærkere hold. – Nu skal vi lige have fordøjet indtrykkene og set kampene igennem igen, og så arbejder vi fremad og bygger på. Læringen fra Viareggio Cup skal bruges til at gøre holdet stærkere og udvikle de enkelte spillere. Den sidste kamp var også en mental test, når man er slået ud, og vi viste, at vi alligevel var med og gav Cesena kamp til stregen, siger Morten Karlsen. FCN U/19 fører Ligaen, og når det går løs igen lørdag 7. marts vil holdet stå stærkt rustet til forsvaret af førstepladsen. Alle FCN-fans kan lære det succesrige U/19 mandskab bedre at kende inden det spændende forår via en serie, vi snart starter her på fcn.dk, hvor de enkelte spillere svarer på en række spørgsmål.