Hotel FC Nordsjælland søger unge tjenere

Kategorier

x

Hotel FC Nordsjælland søger unge tjenere

Er du i alderen 17 til 25 år og serviceminded, så har du chancen for at få et udfordrende fritidsjob i en spændende branche

Kunne du tænke dig at få et spændende fritidsjob, hvor det handler om at yde god service samt give Hotel FC Nordsjællands mange gæster en god oplevelse, så har du nu muligheden for at sende en ansøgning til os. Jobbet kræver, at du er en frisk M/K med let til smil. Det er et fritidsjob, hvor der vil være tilkaldevagter, og som udgangspunkt ingen faste ugentlige vagter. Vi har mange travle perioder, og især når FC Nordsjælland spiller hjemme i Superligaen, skal du være indstillet på at arbejde og hjælpe til med at give vores gæster god service, så de får en god oplevelse af at gæste Farum Park. Vi sørger for, at du bliver introduceret til servicefaget og får oplæring i, hvordan vi ønsker at yde den bedste service. Ligeså er der gode muligheder for at få masser af ansvar i takt med, at du udvikler dig hos os. Har du interessen eller spørgsmål send da din ansøgning til Daniel Pedersen på dkp@fcn.dk Det er vigtigt, at du i ansøgningen fortæller noget om dig selv og vedhæft også gerne et billede. Vi ved af erfaring, at vi modtager rigtig mange ansøgninger, og derfor vil vi i det videre ansættelsesforløb udvælge enkelte til samtaler. Hvis du har lysten til at arbejde for FC Nordsjælland og synes, at det er udfordrende at arbejde med service, så lad os høre fra dig. Seneste frist for ansøgning til dkp@fcn.dk er lørdag den 14. februar.