Gudi: Vi er sultne efter at revanchere os

Kategorier


– Det er nu, vi skal vise mental styrke og gøre det meget bedre i Hobro, Siger Gudi Thórarinsson efter den skuffende debutkamp mod Randers. (Foto: Boesenfoto.dk)

Gudi: Vi er sultne efter at revanchere os

– Det var frustrerende mod Randers, men det kan ske for alle hold, og mod Hobro skal vi tilbage på sporet fra træningskampene, siger Gudi Thórarinsson

For FC Nordsjællands tre debutanter i fredags mod Randers blev den første oplevelse af en vigtig kamp med tigeren på brystet et slemt antiklimaks efter en god forberedelsesfase. Den 22-årige islandske midtbanespiller, Gudi Thórarinsson, fokuserer på en hurtig revanche: – Det blev jo langtfra den debut, vi havde drømt om. Rammerne var super, men det føltes som om, alle detaljer gik imod os på banen fra start. Det var en meget mærkelig kamp mod Randers, og det føltes frustrerende i 1. halvleg, hvor vores normale spil slet ikke ville lykkes. – Fra 2. halvlegs start fik vi bedre fat, men desværre fik vi ikke den hurtige reducering, der kunne have bragt spænding i kampen. Selv om det blev en meget mærkelig kamp, synes jeg ikke, vi er ramt på selvtilliden. Sådan en dag kan ske for alle hold, og nu er vi bare ekstra sultne efter at revanchere os i Hobro på lørdag. – Vi skal holde meget mere fast i bolden og skal løse tingene bedre, hvis vi bliver fysisk pressede igen. Vi skal tilbage på det spor, vi viste i flere af træningskampene, hvor vi havde en god følelse af, at pasningsspillet fungerede. – Det var en tung forårsstart, men det er nu, vi skal være mentalt stærke og ikke fokusere på det negative. Vi ved, vi kan gøre det meget bedre end mod Randers, og det skal vi bevise i de næste kampe, siger Gudi Thórarinsson. Den unge islænding har nu haft halvanden måned i FC Nordsjælland, og han føler, han er faldet godt til efter skiftet fra norske Sarpsborg 08: – Det hele her i klubben har levet op til mine forventninger. Det er klart et skridt op i forhold til min tidligere norske klub. Jeg havde en forventning om, at vi her i FCN ville spille meget mere pasningsspil langs græsset, og sådan er det absolut også. – Træningsintensiteten er høj, og jeg er især begejstret for alle de muligheder, vi har for at træne ekstra i specifikke detaljer. Der er så mange trænere omkring truppen, og vi får al den hjælp, vi har brug for hver især. – Så jeg føler, jeg er blevet godt modtaget og er faldet fint til i klubben allerede, lyder det fra Gudi, der bl. a. gerne øver ekstra i at sparke direkte frispark, som han har vist målfarlighed på flere gange.