Formen pudset af med gode løfter

Kategorier


Gudmundur “Gudi” Thórarinsson viste meget lovende spil på midtbanen og havde et par nærgående afslutninger.

Formen pudset af med gode løfter

Selv om FC Nordsjællands sidste testkamp mod Kalmar blev en målløs generalprøve på fredagens Superligapremiere, fik de nye spillere vist, at de falder fint ind i stilen

På fredag kl. 18.30 skydes den nye Alka Superliga i gang med kampen FCN-Randers i Farum Park, og i dag havde FCN sidste generalprøve før den spændende forårspremiere. Det skete også i Farum Park, hvor testkampen mod svenske Kalmar FF endte målløs men dog gav gode løfter alligevel. Kampen viste nemlig, at alle tre nye FCN-spillere allerede har fundet sig fint til rette i FCN-stilen og udfyldte deres roller på overbevisende facon. På midtbanen så man hollandske Hans Mulder i en meget arbejdsom rolle, hvor han både lukkede godt af defensivt men også bidrog fremefter. Gudmundur “Gudi” Thorarinsson fik vist, at han har X-factor i meget mere end sang, og han var med i en masse fremadrettet. Gudi tilbød sig også hele tiden som pasningssikker spilstation og kom til flere afslutninger. Helt fremme arbejdede Gudjon Baldvinsson konstant med at finde rum i feltet og presse modstandernes forsvar. Der var rigtig mange ting, der så lovende ud – især i 1. halvleg – men desværre manglede kronen på værket. FCN fik produceret for få målchancer i forhold til den store overvægt i spillet. Til gengæld gav FCN også kun én eneste målchance til modstanderne i hele kampen, som endte 0-0 og fusede noget ud mod slutningen. Der kunne være kommet gang i den straks fra start, hvis Hans Mulder var lykkedes med scoring, da han i flyvende stil headede på mål efter indlæg på hjørnespark fra David Moberg Karlsson. Desværre reddede den svenske keeper i flot stil, og riposten kom Andreas Maxsø lidt for sent frem til, så skuddet blev blokeret. Midt i 1. halvleg var Gudi meget tæt på at score, da han sparkede et direkte frispark lige forbi nærmeste målhjørne. Et virkelig kvalificeret forsøg, der lover godt for farlighed ved frispark udenfor feltet. Efter en lille halv time lavede Mario Ticinovic et flot gennembrud i højre side fra backpladsen, og på hans indlæg kom Gudi til en afslutning, der røg lige over mål. Joshua John fik også en god skudchance på oplæg fra David Moberg, men igen var der overskud, og da Martin Vingaard kort før pausen forsøgte sig, røg bolden lige forbi mål. Så selv om spilfordelingen nærmede sig 70-30 i favør af FCN i 1. halvleg, kom der ikke nok ud af det. 2. halvleg startede med en slem forskrækkelse for tigrene, da hurtige Markus Antonsson smuttede alene igennem midt for mål, men David Jensen kom godt ud af sit mål og fik pareret. Det måltilbud gav åbenbart Kalmars spillere mere tro på tingene, og spillet blev betydeligt mere jævnbyrdigt efter pausen. Måske var det også den kraftige medvind, der hjalp svenskerne frem og slog FCN lidt ud af rytme. Det var en 2. halvleg nærmest blottet for målchancer i begge ender af banen, men FCN må så glæde sig over, at defensiven kampen igennem stod så overbevisende. Det er tydeligt, at den bagerste fire-kæde med Mario Ticinovic, Pascal Gregor, Andreas Maxsø og Patrick Mtiliga, allerede fungerer glimrende sammen med midtbanen, selv om der er nye folk på to af de tre midtbanepladser. Nu er det så alvor om vigtige point på fredag kl. 18.30 mod Randers, og har du ikke allerede sikret dig billet til den spændende forårspremiere, kan du gøre det online HER  De spillere i FCN-truppen, der ikke kom i aktion mod Kalmar, får kamptræning i morgen mandag kl. 13.30 i en træningskamp mod Jönköping. 

Træningskamp i Farum Park, 15. februar 2015 

FCN-Kalmar FF 0-0
Dommer: Anders Poulsen
Advarsler: Ingen
Nordsjællands startopstilling og indskiftninger:
1 David Jensen
3 Pascal Gregor
4 Andreas Maxsø
8 Patrick Mtiliga
9 Gudjon Baldvinsson
10 Martin Vingaard
12 Joshua John
14 Gudmundur “Gudi” Thórarinsson
15 David Moberg Karlsson (ind i 78. minut 13 Oliver Thychosen)
19 Hans Mulder
23 Mario Ticinovic
På bænken uden at komme ind:
16 Alex Runarsson
18 Emiliano Marcondes
21 Kristian Lindberg
31 Adam Örn Arnarson