FCN vågnede først op til 2. halvleg

Kategorier


Gudjón Baldvinsson var meget tæt på at få reduceret i starten af 2. halvleg. (Foto: Boesenfoto.dk)

FCN vågnede først op til 2. halvleg

Efter en katastrofal start måtte FCN gå til pausen bagud 0-3, og det blev også facit af kampen, selv om tigrene gjorde alt for at komme igen i 2. halvleg

Det blev den værst tænkelige forårspremiere for FC Nordsjælland i Farum Park. Alt gik galt i 1. halvleg, hvor Randers fik foræret et mål til 1-0 allerede efter fem minutter, da Andreas Maxsø snublede som bagerste mand, så Nicolai Brock-Madsen let kunne score. Og derefter tog gæsterne for sig af de gratis retter. FCN virkede slet ikke klar til de hårde dueller, og Randers kom alt for let frem til muligheder i FC Nordsjællands felt. Efter godt en halv time kunne Djiby Fall uhindret flugte bolden i nettet til 2-0, og Fall gjorde det også til 3-0 fem minutter senere på et straffespark dømt mod Mario Ticinovic i nærkamp med Nicolai Brock-Madsen. Små fem minutter før pausen fik et ellers lidt modløst FCN-mandskab lidt nyt håb, da Randers blev reduceret til 10 mand. Elmar Bjarnason fik rødt kort for sin anden advarsel i det 41. minut, og FCN forsøgte straks at udnytte det med et pres mod Randers-målet men uden held. Fra 2. halvlegs start var tigrene som forvandlet. Alle var opsatte på at udnytte overtalssituationen og skabe spænding, og målchancerne kom også efter et hårdt pres mod Randers-målet Tættest på scoring var Gudjón Baldvinsson på et glimrende indlæg fra David Moberg Karlsson, men desværre leverede Randers-keeperen en mirakuløs fodparade. Og lidt efter var David Moberg Karlsson selv meget tæt på at komme på scoringslisten, men hans hårde flade afslutning strøg lige forbi bagstolpen. Uden at få udbytte af anstrengelserne kunne FCN ikke fastholde det hårde pres i mere end et kvarter, og selv om tigrene var dominerende i markspillet, kom den helt åbne målchance aldrig. Randers tog sig rutineret god tid ved alle dødbolde, og da FCN aldrig havde det sidste held på nedfaldsboldene i kronjydernes felt, sivede FCN-spillernes tro på, at der kunne skabes spænding. Randers holdt sin føring og fik sin første sejr over FCN nogensinde i Farum Park. FC Nordsjælland betalte prisen for an svag 1. halvleg, og nu må tigrene bare kigge fremad og gå efter hurtig revanche lørdag 28. februar i Hobro, hvorefter der følger to hjemmekampe mod SønderjyskE og FC Vestsjælland, hvor publikum i Farum Park forhåbentlig får en helt anden oplevelse. Kampens gang minut for minut: Se HER Lagde du mærke til: At både Pascal Gregor og Patrick Mtiliga fik en advarsel, der koster karantæne i næste kamp ude mod Hobro lørdag 28. februar. Hørt på spillergangen: Efter sin lange skadespause blev Lasse Petry sendt på banen i det 57. minut, men det blev ikke et comeback, han vil mindes med glæde: – De udnyttede, at vi åbenbart ikke var klar fra start. Udvisningen gav os en ekstra chance, men fik selvfølgelig også dem til at pakke sig endnu mere. Alligevel synes jeg, at vi fik muligheder, og havde vi scoret på chancen efter fem minutter i 2. halvleg, så er jeg sikker på, at vi kunne have skabt spænding. – Vi havde mange indlæg i feltet i 2. halvleg, men den sidste bold faldt desværre aldrig for vores fødder. Vi må konstatere, at det slet ikke var godt nok, men så må vi op på hesten igen og revanchere os i de næste kampe, siger Lasse Petry. Andreas Maxsø ærgrede sig over Randers-målet efter fem minutter, hvor han snublede, så gæsterne fik et let mål: – Det var 100% mit mål. Det er skidt at falde i den situation. Det slår os noget ud, og målet til 3-0 tog helt pusten fra os. Så fik vi en livline med det røde kort, men vi var hverken heldige eller farlige nok til at få scoret det mål, der kunne have givet tro på det. – Heldigvis har vi 15 kampe endnu, og nu skal vi vise, at vi kan komme igen og revanchere det her nederlag, siger Andreas Maxsø. Statistisk set: Boldbesiddelse:
FCN: 68% – Randers: 32%
Skud:
FCN: 11 – Randers: 7
Skud på mål:
FCN: 3 – Randers: 5
Hjørnespark:
FCN: 9 – Randers: 3 Matchfacts:

Superligaen, 18. runde, 20. februar 2015

FCN-Randers 0-3 (0-3)
MÅL:
5. minut: 0-1 Nicolai Brock-Madsen
31. minut: 0-2 Djiby Fall
36. minut: 0-3 Djiby Fall (straffe)
Tilskuere: 3.316 tilskuere
Dommer: Dennis Mogensen
Rødt kort: Elmar Bjarnason (2 x gult)
Advarsler: Pascal Gregor. Patrick Mtiliga, Hans Mulder og Andreas Maxsø,FCN, samt Elmar Bjarnason, Christian Keller, Karl-Johan Johnsson og Nicolai Poulsen. 
Nordsjællands startopstilling og indskiftninger:
1 David Jensen
3 Pascal Gregor (ind i 57. minut 6 Lasse Petry)
4 Andreas Maxsø
8 Patrick Mtiliga
9 Gudjón Baldvinsson
10 Martin Vingaard
12 Joshua John
14 Gudmundur Gudi Thórarinsson (ind i 68. minut 30 Marcus Ingvartsen)
15 David Moberg Karlsson (ind i 80. minut 21 Kristian Lindberg)
19 Hans Mulder
23 Mario Ticinovic
På bænken uden at komme ind:
16 Alex Runarsson
13 Oliver Thychosen
18 Emiliano Marcondes
31 Adam Örn Arnarson