FCN spiller lørdag 1. kamp på træningsturen

Kategorier


Martin Vingaard i vældigt humør under træningen.

FCN spiller lørdag 1. kamp på træningsturen

FC Nordsjællands spillere ankom i går til træningslejren i Tyrkiet, og der er højt humør i truppen

Frem til fredag 13. februar foregår FC Nordsjællands sæsonforberedelser i Tyrkiet, og der er højt humør i truppen under de mange træninger i noget højere temperaturer end herhjemme. Følg træningslejren tæt på FC Nordsjællands facebookside HER Der spilles to træningskampe under det 10 dage lange ophold i Tyrkiet. Allerede på lørdag går det løs med den første mod OFK Beograd, og onsdag 11. februar står Ujpest fra Ungarn klar som modstander for tigrene. Træningslejren i Tyrkiet skal blandt andet bruges til at spille de tre nye spillere ind på holdet. Det er hollandske Hans Mulder og islandske Gudi Thórarinsson på midtbanen og islændingen Gudjón Baldvinsson i front. Her er lidt billeder fra lejrlivet:
Målmand David Jensen viser, at han er klar til kamp.
Anfører Patrick Mtiliga har ikke tabt pusten, men det har bolden.
Hollandske Hans Mulder er ved at lære sine nye holdkammerater at kende.
Uffe Bech øver alternative afslutningsmuligheder.