FCN shoppen lukket i vinterferien

Kategorier

FCN shoppen lukket i vinterferien

Du kan dog købe FCN merchandise i hele uge 7 via web-shoppen

FCN shoppen i Farum Park holder lukket i vinterferien fra mandag  9. februar til og med lørdag 14. februar. Dog vil webshoppen fortsat holde åbent hele perioden. Du kan altid besøge  www.fcnshoppen.dk  for at købe merchandise. FCN shoppen har åbent igen fra søndag 15. februar kl. 12.00, hvor FCN spiller sidste træningskamp på hjemmebane imod Kalmar FF med kampstart kl. 13.00. Så husk at komme i  shoppen og købe dine værdikuponer til mad og drikke inden kampstart mod Kalmar og til forårspremieren i Alka Superligaen mod Randers i Farum Park fredag 20. februar kl. 18.30. Du kan købe billet til den kamp online ved at klikke HER FCN shoppen ønsker alle en god vinterferie. #VIERFCNORDSJÆLLAND