FCN klar til første kamp i Viareggio Cup

Kategorier


FC Nordsjællands hold til Viareggio Cup testede i sidste uge sig selv mod HB Køge fra 1. division og vandt en flot sejr på 3-0.

FCN klar til første kamp i Viareggio Cup

I dag kl. 17.30 går det løs for de unge tigre mod Fiorentina i den italienske ungdomsturnering

Lørdag satte FC Nordsjællands U/19 mandskab kurs mod Italien, hvor holdet i denne uge spiller de tre gruppekampe i Viareggio Cup, den store internationale U/20 turnering, som FCN også tidligere har deltaget i flere gange. Turneringen starter i dag, og FCN skal i aktion på førstedagen mod den italienske storklub Fiorentina kl. 17.30, mens de to øvrige hold i gruppen, Cesena og Cremonose, tørner sammen allerede kl. 15.00. Cheftræner Morten Karlsen glæder sig til udfordringerne: – Vi er blevet godt modtaget hernede og forholdene er fine, selv om træningsbanerne er lidt ringere, end vi er vant til derhjemme. Det er lidt en blanding af græs og jordbaner, men det er også med til at skærpe den mentale del af det. – Og vi glæder os til kampene, for vi kan godt mærke på det hele, at det er en rigtig stor turnering, vi deltager i, siger Morten Karlsen. Holdene spiller hver anden dag, og FC Nordsjællands kommende program er mod Cremonese på onsdag kl. 15 og mod Cesena på fredag kl. 15. De to bedste hold fra hver af de otte puljer går videre til ottendedelsfinalerne, der alle spilles om præcis en uge. Dagens modstander fra Fiorentina hører til turneringens favoritter, og FCN kan således regne med at få en meget svær start på turneringen. Viareggio Cup er en U/20 turnering, hvor også årgang 95 spillere kan være med, men FCN har valgt næsten at sende et rent U/19 hold af årgang 96 og 97 spillere kun suppleret med to mand fra Superligatruppen, nemlig målmand Alex Runarsson og angriber Johannes Ritter.  FC Nordsjællands startopstilling til kampen mod Fiorentina kl. 17.30 ser således ud: Alex Runarsson
Simon Ustrup, Viktor Tranberg, Andreas Skovgaard, Mads “Mini” Pedersen.
Christian “TK” Køhler, Mathias Jensen, Lucas Haren.
Johannes Ritter, Souheib Dhaflaoui, Adnan Mohammed.