FCN Fun Zone – Nyt fan-tiltag til hver hjemmekamp

Kategorier


Der er rigtig mange gode ting at glæde sig over – foto: Rie Neuchs

FCN Fun Zone – Nyt fan-tiltag til hver hjemmekamp

Som noget helt nyt i FC Nordsjælland kan vi nu til hver hjemmekamp præsentere en FCN Fun Zone. Tiltaget vil være at finde til alle hjemmekampe i Farum Park, og der vil være konkurrencer med masser af fede præmier.

Adm. Direktør Ole Palmå: – Vi har længe haft et ønske om at have en helt fast base med aktiviteter for vores unge fans. Vi tror på, at et område med mange forskellige sjove aktiviteter kan være med til at glæde vores fans, og at de på den måde kan få et samlingspunkt inden kampstart på Danmark Bedste familiestadion, siger Ole Palmå. Fodboldrejse til Manchester United
FCN Fun Zone kommer blandt andet til at byde på en stor sparkekonkurrence i samarbejde med DHL. Her har man mulighed for til hver hjemmekamp i Farum Park, at vinde en fodboldrejse for 2 personer til Manchester United, for at se fodbold på Old Trafford. Tricks-drenge
Derudover vil der være mulighed for at udfordre og lære tricks fra drengene fra fodboldtricks.dk, som vil være klar i FCN Fun Zonen. Her kan man se de fede tricks og måske selv få et par fif med på vejen og der vil være mulighed for at udfordre drengene på banen. Skulle man score et mål eller lave en tunnel vil der være en præmie at vinde. Tegninger fra Bolow & Schumann
Det vil også være muligt at købe fede stickers, plakater eller få tegnet dig selv samme med FCN-spillerne i FCN-teltet. Her vil tegnerne fra Bolow & Schumann Artwork være til stede og vise en masse af deres fede produkter frem som vil blive lavet med FCN-spillere. Vind 25.000 kroner i FCN Crossbar Challenge
10 minutter før kickoff vil der blive udvalgt en tilskuer på D-tribunen, som skaber mest stemning. Det sker ved at en tidligere eller nuværende FCN-spiller går ned bag målet ved D-tribunen og vælger den tilskuer som skaber mest stemning. I pausen får den heldige mulighed for at sparke tre gange fra midten i forsøget på at vinde 25.000 kroner. Præmien forhøjes med 1.000,- for hver hjemmekamp det ikke lykkedes en tilskuer at ramme overlæggeren. Få det fulde overblik over de kampdags-aktiviteter, som vil være til hver hjemmekamp:

 • Mulighed for at vinde en fodboldrejse til Manchester United med DHL
 • Tricks-drenge fra fodboldtricks.dk
 • Tegninger fra Bolow & Schumann Artwork
 • FCN Crossbar Challenge med mulighed for at vinde 25.000 kroner
 • Ansigtsmaling
 • Bordfodbold
 • Konkurrencer og fede præmier
 • Give-aways ved indgang D.
 • Musik fra LIGA på P3
 • Øl, vand, te og kaffe
 • Flæskestegssandwich