Alex tilbage fra Viareggio – første interview på dansk

Kategorier

Alex tilbage fra Viareggio – første interview på dansk

Runar Alex Runarsson har indtil nu været i Italien for at spille Viareggio Cup, men efter to kampe er den unge islandske målmand stødt til resten af Superliga-truppen i Tyrkiet. Her kan du høre hans første interview på dansk.

Efter to kampe i Italien i den prestige-fyldte ungdomsturnering Viareggio Cup er islandske Runatr Alex Runarsson landet i Tyrkiet, hvor han nu er stødt til resten af truppen. – Det var rigtig fint at få noget kamptræning i Viareggio Cup mod nogle gode modstandere. Jeg var især imponeret over Fiorentina, der spillede en rigtig god gang fodbold. Men nu er det også bare fantastisk at komme ned til de her super fede omgivelser i Tyrkiet, hvor resten af drengene er. Interviewet med FCN TV blev lavet på dansk, og det var Alex’ debut, men den unge islænding klarede det fint. – Jeg synes faktisk, det gik ok. Der er selvfølgelig plads til forbedringer, men jeg er fint tilfreds. Efter et år i Danmark burde jeg også kunne snakke det lidt efterhånden.