Vil du være vores nye kok?

Kategorier


Foto: Rie Neuchs

Vil du være vores nye kok?

Koncernen bag FC Nordsjælland & Hotel FC Nordsjælland søger en ny kok til at indgå i det eksisterende kokketeam.

Du vil få ansvaret for klubbens frokost og generel forplejning til FC Nordsjællands spillere og ansatte i administrationen. Der vil være en tæt dialog med den fysiske træner og klubbens diætist, således at maden altid lever op til de krav og behov, som passer til klubbens spillere og ansatte.

Dine arbejdstider vil hovedsagligt være i dagstimerne og i hverdagene, dog indgår man i køkkenteamet som leverer maden til alle FC Nordsjællands VIP-gæster på kampdage i Farum Park. Derudover forventes du også at indgå i teamet på ekstra travle dage på Hotel FC Nordsjælland.

Der vil være rig mulighed for ansvar i samarbejde med de andre kokke i køkkenet, og det forventes, at du selv byder ind med nye ideer og tænker kreativt.

Vi ser gerne at du har erfaring med produktion af mad til elitesportsfolk, og har en naturlig interesse for sund og energifyldt mad.

Stillingen slås op, da der skal introduceres nyt setup på Hotel FC Nordsjælland, samt i køkkenet hos FC Nordsjælland. Løn vil afspejle kvaliteter og erfaring.

Send din ansøgning til Daniel Pedersen på dkp@fcn.dk og vi vil efter en kort ansøgningsperiode tage enkelte kandidater ind til samtale – seneste mulighed for ansøgning er d. 9. Januar 2015.