U/14 på lærerig fodboldtur til Italien

Kategorier


Drengene fra FCN/Farum Blodklub fik også lejlighed til i samlet trop at gæste Stadio Olimpico i Rom, hvor de så Lazio vinde 3-0 over Sampdoria. 

U/14 på lærerig fodboldtur til Italien

FCN/Farum Boldklub har i årets første uge deltaget i en stor turnering i Rom for U/14 spillere og samlet værdifuld inspiration

I morgen vender en flok U/14 drenge fra FCN/Farum Boldklub retur fra en oplevelsesrig fodboldtur til Italien, hvor de har deltaget i den internationale turnering Memorial Halima Haider Tornei. Turnering i Rom for U14 hold havde deltagelse af alle de bedste italienske hold i årgangen, og det betød, at FCN/Farum Boldklubs mandskab blev matchet mod nogle af årgangens bedste spillere i Europa. Det blev således en meget lærerig og værdifuld tur og en mulighed for at måle sig med de allerbedste. Mødet med tre italienske storklubber var en stor mundfuld, men drengene klarede det generelt flot, da de først lige havde betalt lærepengene i 1. halvleg af den første kamp mod Roma, hvor det blev til et stort nederlag på baggrund af en 1. halvleg under niveau, mens de spillede uafgjort med det stærke italienske hold i 2. halvleg, og det viste sig også, at Roma nåede turneringen finale FCN/Farum Boldklub tabte i anden kamp 3-4 til Milan, men leverede den bedste præstation i den tætte kamp, hvor Farum-drengene førte både 1-0 og 2-1, inden de til allersidst måtte bøje sig til et knebent nederlag. Og i sidste kamp fik FCN/Farum Boldklub en sejr på 3-0 over Atalanta at glæde sig over til hjemrejsen. Lars Hallengreen, leder af FCN Akademi, glæder sig over udbyttet af turen: – Ser vi på de individuelle færdigheder så har de bedste italienske spillere mere fysisk styrke og ligeledes bedre omgang med bolden i et højere tempo. Så på disse områder, kan vi stadig rykke os og stille krav til vores spilleres fysiske og tekniske niveau. – Såvel vores trænere som vores spillere får ved deltagelse i sådan en turnering virkelig mange gode muligheder for at reflektere over deres egen udvikling og for at tage noget med hjem, som de kan arbejde videre med. – Turneringen har været en fornøjelse at deltage i. God bane foran en tribune med plads til ca. 800 tilskuere, fyldt til sidste plads når Roma spillede. Man mærker den kæmpe store interesse for ungdomsfodbold i Italien til disse turneringer, hvor alt er professionelt håndteret. Dommere og organisation var helt i top, siger Lars Hallengreen.