Truppen til lørdagens kamp i Elfsborg

Kategorier


Gudjón Baldvinsson scorede for FCN i snevejrskampen i Göteborg i lørdags og skal prøve at følge det op i Elfsberg.

Truppen til lørdagens kamp i Elfsborg

FC Nordsjælland spiller i morgen kl. 13.00 i Elfsborg den sidste træningskamp inden afrejsen til træningslejren i Tyrkiet

FC Nordsjælland har valgt svenske modstandere i træningskampene, og i morgen går turen igen hinsidan for at spille mod Elfsborg inden afgangen til træningslejren i Tyrkiet på onsdag. I lørdags var FCN i Göteborg og spillede 1-1 mod IFK med den nye islandske angriber Gudjón Baldvinsson som målscorer, mens det kun blev til de sidste tyve minutter på banen for det andet islandske nyindkøb, Gudi Thórarinsson, men han vil få mere kamptid denne gang. Derimod er den nyeste signing fra i går, Hans Mulder, ikke med i kamp igen før på træningslejren. Da målmand Alex Runarsson og Johannes Ritter tager med U/19 truppen til Viareggio Cup i Italien lørdag, tager den kontraktløse målmand Michael Tørnes med til Elfsborg. Han træner i denne tid med FCN-truppen for at holde formen ved lige. FC Nordsjællands trup til kampen i Elfsborg: 1 David Jensen (M)
3 Pascal Gregor
4 Andreas Maxsø
8 Patrick Mtiliga
9 Gudjón Baldvinsson
10 Martin Vingaard
12 Joshua John
13 Oliver Thychosen
14 Gudi Thórarinsson
15 David Moberg Karlsson
18 Emiliano Marcondes
21 Kristian Lindberg
22 Mikkel Jensen
23 Mario Ticinovic
27 Mathias Hebo
28 Nicklas Mouritsen
30 Marcus Ingvartsen
Michael Tørnes (M)