Tre stærke italienske hold venter i Viareggio Cup

Kategorier


Den officielle lodtrækning sendte FC Nordsjælland i pulje 4 sammen med tre italienske hold.

Tre stærke italienske hold venter i Viareggio Cup

FC Nordsjællands U/20 mandskab møder Fiorentina, Cesena og Cremonese i den store internationale turnering i Italien i starten af februar

Igen i år er FC Nordsjælland deltager i Viareggio Cup i Italien, hvor 32 stærke internationale U/20 mandskaber i starten af februar dyster mod hinanden i én af de mest prestigefyldte ungdomsturneringer. Der har netop været officiel lodtrækning, og her kom FC Nordsjælland i gruppe 4 sammen med tre stærke italienske mandskaber. FCN skal møde Fiorentina og Cesena, der begge spiller i Serie A samt Cremonese fra den tredje bedste italienske række. Det bliver en stor mundfuld for de unge tigre med kampe under uvante og meget varierende forhold og til tider også drilske dommerkendelser, der ofte favoriserer hjemmeholdene. Deltagelsen i Viareggio Cup er således også et led i en hærdningsproces af de unge FCN-talenter. U/19 cheftræner Morten Karlsen glæder sig til udfordringerne: – Det er jo første gang, jeg er med i Viareggio Cup, men jeg har hørt en masse godt om turneringen som en rigtig god læring for de unge spillere. Også set i forhold til de mange udekampe, vi skal spille i foråret i U/19 Ligaen. – Jeg håber, at turneringen kan være med til at lære dem, hvad der skal til, hvis man bliver presset på andre parametre, end de er blevet i de hjemlige kampe. Og så er turneringen jo en god lejlighed for alle FCN-spillerne til at vise sig frem både internationalt og med henblik på fremtiden efter U/19. – Jeg ser Viareggo Cup som en ideel opstart til et spændende forår. Det er godt for både klubben og truppen at være med på den store scene. Så må spillerne lære at holde fokus på egne kvaliteter, og hvad vi selv kan præstere som hold, når vi møder modgang og forhold, som vi alligevel ikke kan ændre på. Det er her, man skal bevise, hvad man består af, lyder det fra Morten Karlsen. FC Nordsjællands U/19 mandskab overvintrer på førstepladsen i Ligaen, og i hjemlig regi tager FCN fat på forsvaret af den position ude mod AaB lørdag 7. marts. FCN tager afsted til den italienske turnering lørdag 31. januar.