Timba spredte glæde ved Hornbæk Cup

Kategorier

Timba spredte glæde ved Hornbæk Cup

FC Nordsjællands tiger-maskot var på besøg ved det store ungdomsstævne i weekenden

Der er rigtig mange indefodboldstævner for ungdomsspillere rundt i FC Nordsjællands samarbejdsklubber i denne tid, og FC Nordsjællands populære maskot Timba prøver at komme omkring i hallerne og følge de fodboldglade drenge og piger. I sidste weekend var Tiger-maskotten et smut i Hornbæk, hvor den store Hornbæk Cup tiltrækker et hav af hold, der dystede både fredag, lørdag og søndag. Og Hornbæk Cup kører videre igen i næste weekend. Besøget af Timba spredte glæde hos de unge spillere, og en hel række hold blev fotograferet sammen med tigeren. Timba blev så begejstret for modtagelsen, at han også i næste weekend har planer om at kigge indenfor ved Hornbæk Cup. Alle FC Nordsjællands mange samarbejdsklubber har mulighed for besøg af Timba for at sætte ekstra kolorit på disse ungdomsstævner. Se flere billeder fra Timbas besøg ved Hornbæk Cup HER