Tilbud til seniorspillere i alle samarbejdsklubber

Kategorier


Kom i Farum Park og oplev passionen for fodbold og nærkontakten med Superligaspillerne på Danmarks bedste familiestadion. (Foto: Rie Neuchs)

Tilbud til seniorspillere i alle samarbejdsklubber

Alle i det store FSN-samarbejde får her i foråret mulighed for at se FC Nordsjællands hjemmekampe i Farum Park på meget favorable vilkår. Se tilbuddet HER

FCN har ca. 60 samarbejdsklubber i det store FSN-netværk, der dækker hele region Nordsjælland, og alle ungdomsmedlemmer i samarbejdsklubberne kan via ungdomskort få gratis adgang til alle FC Nordsjællands hjemmekampe i Alka Superligaen. Efter ønske fra en lang række samarbejdsklubber følger FC Nordsjælland nu op med et favorabelt tilbud til alle de voksne medlemmer i FSN-klubberne. Her i foråret kan alle seniorspillere i samarbejdsklubberne opleve en Superligakamp på Danmarks bedste familiestadion for kun 99 kr. og med i den pris er én fadøl og en grillpølse med to brød. Tilbuddet gælder til alle forårets hjemmekampe. Se det fordelagtige tilbud HER