Thórarinsson: Glæder mig til at komme igang

Kategorier

Thórarinsson: Glæder mig til at komme igang

FC Nordsjællands nye islandske midtbanespiller har fået et positivt indtryk af sin nye klub, og han glæder sig til at komme ud på grønsværen og vi se, hvad han kan. Her kan du høre det første interview med islændingen.

FC Nordsjælland har forstærket sig med den 22-årige islænding Gudmundur Thórarinsson, der har spillet de sidste to år i norsk fodbold. – Jeg har hørt rigtig meget godt om FC Nordsjælland, og jeg synes deres spillestil passer rigtig godt til den måde, jeg gerne vil spille fodbold på. Så jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang og vise, hvad jeg kan. Thórarinsson har optrådt på det islandske U/21-landshold og har senest også været inde omkring det islandske A-landshold. – Jeg ser mig selv som en hårdtarbejdende, teknisk funderet midtbanespiller, der både kan dække 8’er positionen og 6’er positionen. Jeg ved, at jeg stadig kan lære en masse, men jeg tror også på mig selv, og jeg er glad for, at jeg nu har taget det næste skridt i min karriere, hvilket jeg ser det her skifte som et udtryk for.