Se første interview med Hans Mulder

Kategorier

Se første interview med Hans Mulder

Hør FC Nordsjællands nye 27-årige hollandske midtbanespiller fortælle om sin karriere og forventninger til tiden i FCN

27-årige Hans Mulder startede sin fodboldkarriere i spanske Zaragoza og har herefter spillet i flere hollandske klubber, inden han sidste år skiftede til Delhi Dynamos i Indien, hvor han spillede sammen med flere store profiler: – Jeg har lært meget af min tid i Indien, hvor jeg spillede på midtbanen med så mange store spillere. Min erfaring gennem mine over 200 kampe og meget af det, jeg har lært, mener jeg, at jeg kan bringe med videre til de unge spillere her. Min rolle vil være som en leder, der kan hjælpe holdet til sejre. – Jeg har haft en god tid her i FC Nordsjælland. Det er en fantastisk klub. Alt er godt organiseret og meget professionelt, så jeg er glad for at være her, lyder det fra Hans Mulder om sit indtryk af FCN i dette interview.