Pragtpræstation af de unge tigre

Kategorier


En flok unge tigre med riv i gør her klar til kamp mod HB Køge.

Pragtpræstation af de unge tigre

FC Nordsjællands hold til Viareggio Cup viste tårnhøjt format i den sidste testkamp med 3-0 over HB Køges 1. divisionshold

Der er virkelig riv i de unge tigre i FC Nordsjælland. Det beviste de endnu engang i dagens imponerende sejr på 3-0 over HB Køges 1. divisionshold i Farum Park. Det var sidste testkamp før afgangen lørdag til Vireggio Cup, den store internationale U/20 turnering i Italien. FC Nordsjælland sender i år et meget ungt hold afsted, for det bliver U/19 truppen kun suppleret af målmand Runar Alex Runarsson og angriber Johannes Ritter fra Superligatruppen. Alligevel leverede Viareggio-holdet en pragtpræstation ud over det sædvanlige mod HB Køge, der slap billigt med et tre måls nederlag. Cheftræner Morten Karlsen havde grund til det helt store smil: – Når vores spillere kan køre et 1. divisionshold ud af brættet,  viser de også i den grad, at de er klar til opgaven. Jeg er meget rolig nu, for spillerne viste parathed og høstede gevinsten af det hårde arbejde, de alle har lagt i vintertræningen. – Det er den målrettethed og dedikation, vi kan bruge til noget, og den får vi hårdt brug for igen i Italien, hvor betingelserne bliver svære. Men viser vi os sådan frem i Italien, kan det ikke gå helt galt, lyder det fra Morten Karlsen. FCN-drengene viste i den grad parathed fra første fløjt mod HB Køge, der straks blev presset over hele banen, og FCN var tæt på en hurtig føring på afslutning fra Souheib Dhaflaoui og et godt skud af Mathias Jensen, inden det fortjent lykkedes at komme i front ved Mads “Mini” Pedersen efter et lille kvarters spil. Det blev kun til en 1-0 føring ved pausen trods gode tilbud til Johannes Ritter og i to omgange til Adnan Mohammed, mens HB Køge slet ikke fik sat FCN-keeper Alex Runarsson på prøve. Efter pausen overtog Thomas Gall den arbejdsløse post i FCN-målet, og på grund af en skade måtte FCN efter en time udskifte Lucas Haren med Oscar Hartkopf, men billedet i 2. halvleg var det samme med FCN i næsten total dominans. Adnan Mohammed havde et skud på stolpen, før Souheib Dhaflaoui i det 61. minut fik øget føringen til 2-0, og han var også én af hovedkræfterne bag kampens helt unikke træffer til 3-0 i 70. minut. Det mål var en oplevelse og kan næsten ikke beskrives, så elegant var det. Mathias Jensen og Souheib Dhaflaoui kombinerede sig smukt igennem i højre side, og sidstnævntes perfekte indlæg headede Adnan Mohammed i kassen til 3-0. Mod kampens slutning mistede FCN lidt kraft i presspillet, og så kom HB Køge til sporadiske afslutninger, men generelt står billedet tilbage af en kamp, hvor U/19 mandskabet fra FCN viste tårnhøjt format fra først til sidst mod et 1. divisionshold. Målscorer Souheib Dhaflaoui ser frem til udfordringerne i Italien: – Vi glæder os helt vildt til at komme afsted og vise, hvad vi kan. Det her var en god kamp for selvtilliden, men vi ved godt, at det bliver hårdt dernede. Jeg var også med i Viareggio Cup sidste år, og vi har et meget ungt hold denne gang. Men vi fungerer godt sammen og har troen på det, siger Souheib Dhaflaoui. Matchfacts: FCN U/20-HB Køge 3-0 (1-0)
Mål: 14. minut 1-0 Mads “Mini” Pedersen. 61. minut 2-0 Souheib Dhaflaoui. 70. minut 3-0 Adnan Mohammed.
Startopstilling og indskiftninger:
Alex Runarsson (46. minut Thomas Gall)
Daniel Thorup, Viktor Tranberg, Andreas Skovgaard, Mads “Mini” Pedersen.
Christian “TK” Køhler, Mathias Jensen, Lucas Haren (55. minut Oscar Hartkopf)
Johannes Ritter, Souheib Dhaflaoui, Adnan Mohammed. Resten af U/19 truppen til Viareggio Cup får kamptræning i dag hjemme mod Avarta kl. 17.45.