Ólafur: Vi får et fingerpeg før træningslejren

Kategorier


Gudmundur Thórarinsson fik som nyankommen kun de sidste tyve minutter på banen i træningskampen i Göteborg men på lørdag i Elfsborg kan han regne med noget mere kamptid.

Ólafur: Vi får et fingerpeg før træningslejren

Lørdagens træningskamp i Elfsborg kan være medvirkende til at fastlægge fokus under træningslejren i Tyrkiet

På onsdag 4. februar tager FC Nordsjælland til Tyrkiet til ti dages træningslejr for at få den optimale forberedelse til forårssæsonen, der allerede skydes i gang med kampen FCN-Randers i Alka Superligaen fredag 20. februar i Farum Park. Inden turen til Tyrkiet har FCN lige en enkelt træningskamp mere på lørdag kl. 13.00 i Elfsborg, hvor cheftræner Ólafur Kristjánsson har chancen for at tjekke truppen af med mere spilletid til de nye: – Først og fremmest giver kampen mod Elfsborg spillerne noget vigtig kamptid i benene, og så er den også en mulighed for at afprøve lidt forskellige taktiske ting. Noget af det vi så mod Göteborg sidst, og som vi skal arbejde videre med. – Men forskellen er denne gang, at vi har de fire U/21 spillere retur fra landsholdsturen, så vi kan stille med vores vante centerforsvar og få defensiven sammenspillet. I offensiven bliver der også lejlighed til at give “Gudi” (Gudmundur Thórarinsson, red.) flere kampminutter denne gang. – Vi er ved at have truppen og basen klar, så vi kan fortsætte FCN-stilen med de ændringer, der er sket hen over vinteren, og kampen i Elfsborg bliver så et fingerpeg om, hvad der skal sættes ekstra fokus på under træningslejren. Vi ved selvfølgelig hvilke ting, vi især vil arbejde med på træningslejren, men kampene kan også vise andre ting, vi skal tage fat på, siger Ölafur Kristjánsson. Under træningslejren i Tyrkiet spiller FCN også to træningskampe, og efter hjemkomsten fredag 13. februar venter den sidste afpudsning af formen søndag 15. februar hjemme i Farum Park kl. 13 mod svenske Kalmar, så her kan FC Nordsjællands fans få chancen for at se holdet i aktion med de nye spillere inden det fem dage senere går løs samme sted om vigtige point.