Ólafur: Opstarten har været en fornøjelse

Kategorier

Ólafur: Opstarten har været en fornøjelse

De første 14 dage af opstartsperioden har gået efter planen. Spillerne er ankommet i rigtig fin fysisk forfatning fra julepausen, og det har betydet, at trænerstaben har kunne fokusere målrettet på de spillemæssige elementer, der har været i fokus.

De første godt to uger har gået efter planen i Farum Park. Der har været højt niveau i træningspassene, og spillere har taget julepausen seriøst, således at trænerstaben nu har mulighed for at fokusere træningen på udvalgte elementer i spillet. – Det har været en fornøjelse at se den fysiske form, som spillerne er mødt ind i. De har taget træningen seriøst, og det har stor værdi for træningspassene som helhed her i opstarten. Vi har kunne træne meget seriøst og fokuseret på nogle vigtige elementer i spillet. – Det har især været forsvarsspillet, vi har fokuseret på her i den første periode. Det skyldes dels, at vi vil gerne vil forbedre os på vores sidste tredjedel af banen, men også fordi Pascal Gregor og Andreas Maxsø nu er taget med U/21 landsholdet til Tyrkiet, og den konstellation vil vi gerne spille endnu bedre sammen frem mod forårssæsonen.