Ólafur om afgangen af AC og Runje

Kategorier

Ólafur om afgangen af AC og Runje

FC Nordsjælland har solgt Anders “AC” Chrstriansen til Chievo Verona og udlejet Ivan Runje til cyoriotisk fodbold i begyndelsen af 2015. Her fortæller Ólafur Kristjánsson, hvordan han ser på afgangene af de to spillere.

Superliga-truppen er her tre uger inde i 2015 blevet to spillere fattigere efter salget af Anders “AC” Christiansen og udlejningen af Ivan Runje. Her fortæller Ólafur Kristjánsson, hvordan han ser på de to afgange. – Først og fremmest er jeg rigtig glad på AC’s vegne over, at han har fået chancen for at komme ud og prøve sig af i en af Europas store ligaer. AC spillede et forrygende efterår, og derfor er det fortjent, at han tager skridtet ud i Europa. Jeg er dog fortrøstningsfuld i forhold til det spillermateriale, vi har, og i truppen har vi allerede dygtige spillere, der kan dække pladsen. Men der bliver også arbejdet i kulissen på muligheden for at finde et supplement uden for egne rækker til den position. Det har vi dog ikke lagt os endeligt fast på endnu. – På centerforsvars-positionen kigger vi også i øjeblikket både på de unge, dygtige spillere, vi har til rådighed i truppen og på U/19-holdet, men også på eventuelle emner, der kunne gå ind og skærpe konkurrencen ved siden af Pascal Gregor og Andreas Maxsø.