Lindberg: Som at komme hjem

Kategorier

Lindberg: Som at komme hjem

Kristian Lindberg var udlejet til Lyngby Boldklub i det meste af efteråret. Her fik Lindberg en del spilletid og lærte en masse, som han  håber, at han vise over for Ólafur Kristjánsson og resten af trænerstaben i FC Nordsjælland.

– Det var et rigtig læreridt forløb for mig i Lyngby Boldklub. Målet var, at jeg fik noget spilletid, og det gjorde jeg, så det var på alle måder et fint forløb. Nu er Kristian Lindberg tilbage i FC Nordsjælland, og her vil han forsøge at bevise, at det er ham, der skal satses på. – Det er rigtig dejligt at komme tilbage til FC Nordsjælland. Det er lidt ligesom at komme hjem, og når man lige har været ude, sætter man virkelig pris på de gode forhold, som man har her. Nu skal jeg bare forsøge at bevise i træningskampene, at jeg er god nok til at spille, og det er mig, der skal satses på.