Karlsson ser frem til gensyn med Göteborg

Kategorier

Karlsson ser frem til gensyn med Göteborg

David Moberg Karlsson har tidligere spillet tre år i IFK Göteborg, der er lørdagens modstander. Det glæder den svenske offensivspiller sig meget til, selvom svenskerne har fået en del nye spillere og ny træner.

– Jeg har jo spillet i klubben i tre år, så det bliver rigtig sjovt at komme tilbage og se, hvordan klubben har udviklet sig. Det er et godt hold, og selvom der er mange nye spillere og en ny træner, er jeg sikker på, vi får en god kamp. – Jeg synes, jeg er startet fint ud i det nye år. Jeg har det godt fysisk, og jeg føler, at skarpheden er ved at være der. Jeg har selvfølgelig stadig et lille stykke til topformen, men det går den rigtige vej, og jeg glæder mig rigtig meget til den første kamp her på lørdag. Kampen mod IFK Göteborg spilles kl. 14.00 i Valhalla Idrottsplatts, og hvis du ikke planlægger at tage en lørdagstur til det svenske, kan du streame kampen for 99 svenske kroner ved at følge dette link: https://ifkgoteborg.solidtango.com