Ivan Runje udlejes til Omonia Nicosia

Kategorier


Runje her i aktion mod Brøndby – foto: Boesenfoto.dk

Ivan Runje udlejes til Omonia Nicosia

Forsvarsspilleren spiller det næste år på Cypern, hvor Omonia Nicosia har lejet Runje. Omonia ligger nummer tre i den bedste cypriotiske række efter 16 runder, og kæmper for at sikre sig en af pladserne, der giver plads til europæisk fodbold i næste sæson.

Jan Laursen fra den sportslige afdeling udtaler:

– Vi har takket ja til udlejningen, da vi føler at Ivan efter 3 gode år hos os vil have godt af nye udfordringer, og samtidigt giver udlejningen os mulighed for at sælge ham, hvis han lykkedes i de nye omgivelser. Vi har på samme position to dygtige unge spillere i Pascal Gregor og Andreas Maxsø, der er uddannet fra egen ungdomsafdeling, og som begge er inde i en god udvikling efter masser af spilletid i Superligaen. Derudover er der flere spændende spillere på vej fra egne rækker. Vi er dog bevidste om vigtigheden af stærk konkurrence i truppen, så timingsmæssigt er det fint vi har tid til at afsøge markedet for at supplere truppen med frisk blod udefra, såfremt den rigtige mulighed opstår.

Ivan Runje kom til FC Nordsjælland i starten af 2012, og har været igennem en stor udvikling siden han spillede i den næstbedste kroatiske række.

– Jeg vil gerne takke alle i klubben, det har været tre fantastisk år, hvor jeg har opnået utrolig meget. Trænere og holdkammerater er blevet som en familie for mig. Og jeg er stolt over at have spillet sammen med så mange dygtige spillere. Nu har jeg fået muligheden for en ny chance i en stor klub, og jeg glæder mig til at forsøge at gribe den chance, siger Runje.

Det er indtil videre blevet  til 87 kampe og 2 mål for FCN, hvor Runje blandt andet spillede alle klubbens Champions League kampe sammen Jores Okore i midterforsvaret. Ivan Runjes kontrakt med FCN løber til sommeren 2016.