Italiensk TV viser FCN i Viareggio Cup

Kategorier


FCN spiller kamp mod Fiorentina på åbningsdagen  i Viareggio Cup, og den vises i italiensk TV.

Italiensk TV viser FCN i Viareggio Cup

FCN spiller mod Fiorentina på Opening Day i den internationale U/20 turnering Viareggio Cup i Italien

De unge talenter i FC Nordsjælland har virkelig noget at se frem til i den kommende tid. Fire af dem rejser på mandag til Tyrkiet på træningslejr med  det kommende U/21 landshold. Det er Andreas Maxsø, Pascal Gregor, Emiliano Marcondes og Marcus Ingvartsen. Og for mange af de øvrige spillere under 20 år venter turen til Italien i starten af februar, hvor FCN igen deltager i den stærke internationale U/20 turnering Viareggio Cup. Der er rigtig meget fokus på den turnering både i Italien og en række andre europæiske lande. Det er stedet, hvor Europas største fodboldtalenter samles i rampelyset foran en lang række klubber verden over. FC Nordsjælland fik tre italienske hold som modstandere ved lodtrækningen, og især den første kamp mod storholdet Fiorentina tiltrækker voldsom opmærksomhed. Den spilles på Opening Day for Viareggio Cup mandag 2. februar kl. 17.30, og den vil blive sendt direkte i italiensk TV har arrangørerne netop meddelt. 32 klubber deltager i Viareggio Cup, og FCN kom ved lodtrækningen i gruppe 4 og møder Fiorentina og Cesena, der begge spiller i Serie A samt Cremonese fra den tredje bedste italienske række. FC Nordsjælland fører U/19 ligaen ved vinterpausen, og mange spillere fra U/19 truppen kan se frem til at være med i Viareggio Cup.  U/19 mandskabet starter allerede sæsonforberedelserne med en træningskamp i morgen lørdag 17. januar kl. 13 i Farum Park mod Danmarksserieholdet fra SC Egedal. Truppen har trænet intenst siden nytår, og det bliver spændende at følge formen i kamp. Og inden afgangen til Italien den 31. januar spiller FCN også en træningskamp tirsdag 27.januar mod HB Køge, hvor holdet til Viareggio Cup kan testes. Der er endnu ikke taget endelig stilling til, hvilke af de Viareggio Cup spilleberettigede fra Superligatruppen, der skal med til U-turneringen i Italien, og hvem der skal med FCN’s Superligatrup på træningslejr i Tyrkiet med afgang onsdag 4. februar.