IFK Göteborg – FC Nordsjælland sendes live

Kategorier


Joshua John og truppen spiller lørdag første træningskamp – foto: Boesenfoto.dk

IFK Göteborg – FC Nordsjælland sendes live

På lørdag spiller FC Nordsjælland den første træningskamp i 2015 på udebane mod IFK Göteborg. Der er kampstart kl. 14.00, og du kan streame kampen live.

Superliga-truppen har været igang med træningen i ca. 14 dage, og på lørdag er det så tid til at tage hul på træningskampene. Den første kamp står mod de svenske pokalmestre fra IFK Göteborg.

Ved at følge linket nedenfor, er der mulighed for at streame kampen live på nettet. Du skal blot registrere dig og købe en kode, der koster 99 svenske kroner. https://ifkgoteborg.solidtango.com Udover, at det er årets første træningskamp, og at spillerne derfor glæder sig til at komme igang, er det også første mulighed for at se FC Nordsjællands nye islandske angriber Gudjón Baldvinsson i aktion. Hos de svenske pokalmestre er der også et par navne, der er værd at holde et ekstra øje med. Den tidligere Esbjerg-spiller Søren Rieks har spillet i klubben siden august 2014, og så er A-landsholdsangriberen og topscorer i Allsvenskan, Lasse Vibe, også på svenskernes holdkort. Kampen spilles kl. 14.00 på Valhalla Idrottsplats i Göteborg.