Hør Ólafur fortælle om Thórarinsson

Kategorier

Hør Ólafur fortælle om Thórarinsson

FC Nordsjællands nye islandske midtbanespiller, Gudmundur Thórarinsson, er en spiller, som cheftræner Ólafur Kristjánsson har et rigtig godt kendskab til. Her kan du høre, hvordan den islandske cheftræner ser den nye signing.

Ólafur Kristjánsson har fulgt FC Nordsjællands nyeste mand på holdkortet, Gudmundur Thórarinsson, i flere år. – Han er en meget lovende spiller, som jeg dels har set, da han spillede i Island, mens  jeg var træner, og som har gennemgået en markant udvikling i de seneste par sæsoner i Sarpsborg 08 i Norge. Derfor er det også en spiller, som jeg glæder mig over, at vi har fået tilknyttet. – Han er en meget dynamisk spiller, der både kan fungere som 8’er og 6’er. Nu skal han selvfølgelig lige rigtig på plads her i klubben, men jeg tror på, at han inden længe kan komme ind og kæmpe med om en plads i startopstillingen. Det har han helt klart potentialet til.