Helt tæt på Baldvinsson til første træning

Kategorier

Helt tæt på Baldvinsson til første træning

Gudjón Baldvinsson havde første træning med resten af Superliga-truppen, og det var noget den nye islandske angriber havde glædet sig til. Nu ser Baldvinsson frem mod opstarten, hvor han vil bevise sit værd gennem hårdt arbejde på træningsbanen.

Årets første træning var samtidig den første træning for den nye islandske angriber, Gudjón Baldvinsson, sammen med resten af FCN-truppen. – Det har været en fornøjelse at møde de andre gutter. De har taget rigtig godt imod mig, og jeg glæder mig rigtig meget til at lære truppen at kende for alvor. – Det skal være gennem hårdt arbejde til træning, at jeg beviser mit værd her i klubben. Jeg glæder mig som et lille barn til juleaften til at komme igang.