Hebo tangerede klubrekorden i Yo-Yo-testen

Kategorier

Hebo tangerede klubrekorden i Yo-Yo-testen

Sædvanen tro blev spillerne til årets første træning testet i den såkaldte Yo-Yo-test. Samtlige spillere leverede en god indsats, men det var den unge midtbanespiller, Mathias Hebo, der løb længst.

Årets første træningspas blev skudt igang med en Yo-Yo-test, hvor truppen skulle testes i deres udholdenhed efter julepausen. Her var det Mathias Hebo, der klarede sig bedst, da han nåede til niveau 24.1, hvilket vat en tangering af Uffe Bechs klubrekord. – Det er ingen overraskelse, at Mathias Hebo gør det så fint. Han arbejder stenhårdt til hver træning, og det har han også gjort i sin pause, lyder det fra fysisk træner Mathias Zangenberg – Det er naturligvis rigtig fedt at levere godt resultat i Yo-Yo-testen, så det er jeg ret godt tilfreds med, lyder det fra Mathias Hebo. – Jeg har det generelt ganske udemærket med de her løbetests, og jeg tror, at det gode resultat bare afspejler, at jeg har passet mit program her i julepausen.