Hans Mulder på plads i FC Nordsjælland

Kategorier

Hans Mulder på plads i FC Nordsjælland

Den 27-årige midtbanespiller har underskrevet en kontrakt gældende for forårssæsonen.

Jan Laursen fra den sportslige afdeling udtaler: – Vi er glade for at kunne tilknytte en spiller af Hans Mulders kvalitet, og som på den måde giver ekstra konkurrence til vores midtbane. Hans besidder naturlige lederevner, og vi tror på at tilgangen af Hans vil være med til at styrke kvaliteten på vores hold med det samme. Det er vigtigt for os at have den rette balance og konkurrence i truppen, og det vil altid være et puslespil at få den helt rigtige sammensætning. Vi føler at denne aftale giver os erfaring til truppen med det samme, fortæller Jan Laursen. Ólafur Kristjánsson: – Vi har set Hans Mulder an i både træning og kamp, og han har vist sig at være en spiller der passer godt ind i måden vi gerne vil spille på, og han er ikke bange for at dirigere med sine holdkammerater. Derudover er han stærk i duellerne, og vi glæder os til at gøre brug af ham i foråret, siger cheftræneren. Hans Mulder har senest spillet i Indien på samme hold som de to danskere Mads Junker og Morten Skoubo. Derudover har Mulder optrådt igennem flere år i hollandsk fodbold, men har også fået noget af sin fodboldopdragelse i spanske Zaragoza. Hans Mulder: – Jeg glæder mig til et nyt eventyr hos en klub, hvor jeg har fået en super indtryk ud af den tid jeg har trænet med holdet og den kamp jeg deltog i. Derudover har der kun været positive meldinger fra dem som jeg har snakket med om klubben. Det er en meget talentfuld gruppe af spillere, som jeg glæder mig til at spille sammen med, hvor min erfaring forhåbentlig kan være med til at gøre mine nye medspillere endnu bedre. Jeg ser frem til at kunne hjælpe holdet, og spillestilen passer perfekt til mig. Jeg går meget op i at have bolden, og bruge den rigtigt og samtidig stresse modstanderen når de har bolden, og det kan jeg se passer godt ind her, fortæller Hans Mulder. Facts: Navn: Hans Mulder
Alder: 27 år
Nationalitet: Holland og Spanien
Højde: 1,80
Position: Midtbane
Tidligere klubber: Real Zaragoza, RKC Waalwijk, Willem ll, NEC og Delhi Dynamos FC.
Landskampe: 1 U/20 landskamp