FCN’s fire U/21 spillere var alle i kamp

Kategorier


Pascal Gregor, Andreas Maxsø, Emiliano Marcondes og Marcus Ingvartsen samlet på træningsbanen i Tyrkiet under U/21 landsholdets træningslejr. (Foto: DBU)

FCN’s fire U/21 spillere var alle i kamp

Danmarks U/21 landshold vender i dag retur fra træningslejren i Tyrkiet med gode oplevelser i bagagen

Også i Danmarks anden kamp på træningsturen til Tyrkiet kom alle fire FCN-spillere i kamp. Det var mod Kinas U/23 landshold, som vandt 2-1 på to langskudsmål i kampens slutning efter en ellers god dansk indssts, som landstræner Jess Thorup var godt tilfreds med, selv om den resultatmæssigt ikke levede op til den fornemme 7-1 sejr over Dinamo Bukarest i den første kamp. Ligesom mod Dinamo Bukarest kom alle fire FCN-spillere i aktion i kampens mod Kinas U/23 mandskab. Pascal Gregor og Andreas Maxsø var igen begge med fra start. Gregor i centerfosvaret og Maxsø ligesom i den første kamp placeret på midtbanen i 6’er positionen. Fra 2. halvlegs start kom Emiliano Marcondes også på banen, og Marcus Ingvartsen blev sendt i kamp midt i 2. halvleg. I formiddags har truppen trænet en sidste gang i Tyrkiet, inden de i aften returnerer til Danmark med ti gode træningsdage og to kampe i bagagen. Turen har været arrangeret for at ryste fremtidens U/21 landshold sammen, men flere af spillerne kan også drømme om allerede at få chancen til sommer med det nuværende U/21 landshold, når det slutter af med EM-slutrunden i Tjekkiet. Her er målmand David Jensen og FCN-topscorer Uffe Bech normalt også en del af truppen. For de fire FCN-spillere bliver opholdet i Danmark ikke af lang varighed, for allerede om en uge går turen igen til Tyrkiet til ti dages træningslejr sammen med resten af FC Nordsjællands Superligatrup. FCN skal også spille to kampe under opholdet i Tyrkiet, inden truppen vender retur  fredag 13. februar og slutter forberedelserne til sæsonen af med en sidste træningskamp i Farum Park søndag 15. februar kl. 13 mod Kalmar. FCN skyder forårssæsonen i gang fredag 20. februar kl. 18.30 med et brag mod Randers hjemme i Farum Park, Danmarks bedste familiestadion. Der kommer ekstra fokus på den kamp som den første under det nye navn Alka Superligaen, og du kan sikre billet online HER