FCN viser sig fint frem på U/21 landsholdet

Kategorier


Emiliano Marcondes scorede to mål i Danmarks første kamp på træningsturen til Tyrkiet med U/21 landsholdet. (Foto: Boesenfoto.dk)

FCN viser sig fint frem på U/21 landsholdet

Emiliano scorede to gange i U/21 landsholdets første kamp på træningsturen til Tyrkiet, og i morgen spiller Danmark turens sidste kamp mod Kina

Fremtidens danske U/21 landshold er i øjeblikket i Tyrkiet for at spille holdet sammen til den kommende EM-kvalifikationsturnering, der starter efter sommerferien med årgang 1994 som de ældste. Derfor er landstræner Jess Thorup taget afsted med en trup af de spillere, der kan være med på U/21 landsholdet de næste to år. FC Nordsjælland har fire spillere i truppen og er dermed den klub, der har flest spillere med. Det er de to årgang 94 forsvarere Andreas Maxsø og Pascal Gregor, Emiliano Marcondes fra årgang 95 og som den eneste årgang 96 i hele truppen angriber Marcus Ingvartsen. Og de var alle fire i aktion, da Danmark vandt hele 7-1 over Dinamo Bukarest i den første kamp på turen. Andreas Maxsø, Pascal Gregor og Marcus Ingvartsen var med fra kampens start, mens Emiliano Marcondes kom på banen fra 2. halvlegs start, og Emiliano behøvede kun 45 minutter til at score to mål og markere sig som en målfarlig herre på niveau med Midtjyllands Pione Sisto, der stod for tre træffere i kampen. I morgen tirsdag spiller Danmark sin anden og sidste kamp under træningslejren, og modstanderen er her Kinas U/23 landshold. Efter den kamp vender U/21 landsholdstruppen retur til Danmark på onsdag, men for de fire FCN-spillere bliver det kun på et kort visit, for enten skal de afsted igen lørdag til Viareggio Cup i Italien eller med FC Nordsjælland retur til Tyrkiet til træningslejr om en uge.