FCN skyder Alka Superligaen igang

Kategorier


FCN åbner forårssæsonen med fredagskamp i Farum Park og debut for den nye spilledragt med DHL på trøjen.

FCN skyder Alka Superligaen i gang

Forårssæsonen starter med et brag i Farum Park, når FC Nordsjælland fredag 20. februar tager imod Randers til den første kamp i Superligaen under det nye navn og med DHL på FCN-trøjerne

Der sker en hel masse nyt, når forårssæsonen i Superligaen går i gang, og igen lyder startskuddet i Farum Park. Det bliver nemlig opgøret FCN-Randers, der tyvstarter det hele med et brag fredag 20. februar kl. 18.30. Superligaen har fra nytår skiftet navn til Alka Superliga, og det vil naturligvis blive markeret på festlig vis, og så bliver det dagen, hvor FC Nordsjællands spillere for første gang løber på banen i den nye spilledragt med DHL på trøjen. Det skal fejres. Og forhåbentlig med en sejr over Randers i en premierekamp, der betyder meget for stillingen i toppen, hvor Randers holder vinterferie på 3. pladsen med FCN lige bagved på 5. pladsen. Alt tegner til et fantastisk spændende forår i Alka Superligaen, og Farum Park er den helt perfekte ramme for sådan et åbningsopgør. Divisionsforeningen og TV-selskaberne har fastsat det nøjagtige kamptidspunkt for de første 7 af forårets 16 spillerunder. Efter hjemmekampen mod Randers skal FCN  spille ude mod efterårets sensationshold Hobro lørdag 28. februar, og så følger endnu to kampe i Farum Park i starten af marts mod henholdsvis SønderjyskE og FC Vestsjælland. Se alle kampene HER FC Nordsjællands spillere møder på torsdag 8. januar ind til første træningsdag efter ferien, og herefter venter et intenst træningsprogram, så FCN kan stå superklar til forårspremieren mod Randers.