FCN går på svensk trænings-rov

Kategorier


Svenske Elfsborg venter igen i en træningskamp

FCN går på svensk trænings-rov

Godt syv ugers opstart venter FC Nordsjælland-truppen når de igen vender tilbage fra ferie på torsdag, og træningskampene bliver hovedsageligt mod svenske modstandere.

Der bliver et gensyn med bl.a. Elfsborg, når der skal spilles træningskampe frem mod første turneringskamp mod Randers FC i Alka Superligaen. Menuen bliver svensk, for IFK Göteborg, Elfsborg, Kalmar og Jönköping Södra er de modstandere, som FCN skal op i mod. Mens der spilles mod HB Køge fra 1.division, som eneste danske modstander. FC Nordsjælland tager på træningslejr til Tyrkiet fra den 4. februar og frem til den 13. februar, hvor der spilles to træningskampe. Træningskampene: 24. jan IFK Göteborg – FCN
27. jan FCN (U/20-hold) – HB Køge
31. jan Elfsborg – FCN
04-13. feb Træningslejr i Tyrkiet
15. feb FCN – Kalmar FF
16. feb FCN – Jönköping Södra (reserveholdskamp)