Bech og Maxsø stod for efterårets mål

Kategorier

Bech og Maxsø stod for efterårets mål

FC Nordsjællands fans har kåret Uffe Bechs mål til 3-2 mod FC Vestsjælland i første spillerunde til efterårets bedste mål. Det flotte langskud blev sat ind efter en længere opspilssekvens, hvor Andreas Maxsø havde næstsidste fod på bolden.

Andreas Maxsø leverede den flotte assist til Uffe Bechs 3-2-scoring mod FC Vestsjælland i efterårets første spillerunde. Målet er blevet kåret til det bedste mål i efteråret af FC Nordsjællands fans. – Det er da rigtig dejligt at få sådan en pris, og jeg synes, det er helt fortjent, at det er Uffe, der ender med at score det, da han har stået for mange vigtige scoringer for os i efteråret, fortæller Andreas Maxsø. Uffe Bech fremhæver også det flotte opspil til målet. – Maxsø kommer rigtig godt med i spillet i situation, og mens FC Vestsjællands forsvar forventer et klassisk indlæg, vælger Maxsø at spille den skråt tilbage i banen, hvor jeg heldigvis får sparket den ind.