Baldvinsson scoring i svensk remis

Kategorier


Sneen havde godt fat i banen i 1.halvleg – foto: fcn.dk

Baldvinsson scoring i svensk remis

FC Nordsjælland og IFK Göteborg spillede lørdag i et sneklædt Valhalla IP deres første træningskamp.

Gudjón Baldvinsson spillede sin første uofficielle kamp med tigereren på brystet, og det kvitterede han med en scoring i første halvleg. IFK fik udlignet i 2.halvleg på mål af Gustav Engvall. Kampen blev udskudt 10 minutter, da banen skulle ryddes for sne. Første halvleg bar også præg af det svære underlag, men det hævede også intensiteten i nærkampene, sammen med den gode kulisse fra de 2.290 fremmødte tilskuere. Svenskerne startede de første 10 minutter bedst, men herefter satte FCN-spillerne sig på kampen. Første farlige aktion kom fra Joshua John der lavede en snorretop ud IFK-backen og trak ind i banen, men afslutningen manglede kraft. Fem minutter senere var Mathias Hebo tæt på med et langskud fra distancen, men snert forbi stolpen. I det 33 minut fik David Moberg Karlsson, med to IFK-spillere i ryggen, lagt bolden ind til Baldvinsson, som hoppede frem og headede bolden i en buen over Göteborg-målmanden. En god start for den islandske angriber, som i sine første 45 minutter fik vist sig som en spiller der tager alle duellerne og som en god opspilsstation. FCN-holdet gik til pausen med en 1-0 føring, i en første halvleg som var kontrolleret af tigerne på det sneklædte underlag. Sneen var stilnet af i 2.halvleg, og pasningerne flød nemmere på banen nu. Det udnyttede Karlsson til at sende bolden i nettet. En stikning i dybden, hvor han chippede bolden over målmanden. Desværre for svenskeren var der også fløjtet for offside. Udskiftningerne begyndte at tage fat, og spillet blev lidt mere hakkende i midten af 2.halvleg. Efter 78 minutter scorede Gustav Engvall på et indlæg fra Göteborgs højre side. Engvall firsttimede bolden i mål uden chance for Alex Runarsson, som havde erstattet David Jensen i pausen. De unge FCN-drenge satte dog ekstra tempo på efter scoringen og det gav flere gode muligheder, men den sidste aflevering manglede for at gøre chance stor nok. FCN-holdet sluttede med nyindkøbet, 22-årige Gudmundur Thórarinsson som ældste mand på banen. Kampen sluttede 1-1, hvor både nye, gamle og unge viste en god stabilitet allerede i første træningskamp. Facts:

Mål: 0-1 33’ Gudjón Baldvinsson, 1-1 78′ Gustav Engvall.
Tilskuere: 2.290
Dag: 24.januar kl.14.00
Sted: Valhalla IP i Göteborg. Startopstilling:
David Jensen (46’ Alex Runarsson)
Patrick Mtiliga (46´Mikkel Jensen)
Nicklas Mouritsen
Viktor Tranberg (70’ Christian Køhler)
Mario Ticinovic (63’ Johannes Ritter)
Hans Mulder (65’ Gudmundur Thórarinsson)
Martin Vingaard (78’ Adnan Mohammed)
Mathias Hebo
Joshua John (46’ Oliver Thychosen)
David Moberg Karlsson (55´ Souheib Dhaflaoui)
Gudjón Baldvinsson (46´ Kristian Lindberg)