AKP: Tro mod budskaberne med salget af AC

Kategorier

AKP: Tro mod budskaberne med salget af AC

Det er igen lykkedes FC Nordsjælland at sælge en spiller med kvalitet til én af de bedste europæiske ligaer, og det efter et efterår hvor AC i den grad er trådt i karakter.

– Det har været en meget svær beslutning, men da det er en klar del af vores forretningsstrategi, og en væsentlig del af vores indtjening skal komme fra salg af spillere, var beslutningen den rigtige. En fasttømret del af vores koncept er hele tiden at hente og udvikle spændende spillere og sælge dem og geninvestere en del af indtjeningen i nye unge talenter, således at møllen hele tiden maler, fortæller bestyrelsesformand Allan K. Pedersen. Tro mod budskaberne – Derudover er det vigtigt at vi er loyale mod det, som siges og loves, når vi henter nye talenter eller forlænger med vores egne unge talenter. Der er mange unge talenter som vælger netop FCN frem for andre klubber, da de ved, at de med ret stor sikkerhed kommer videre, hvis de har sulten, ydmygheden og arbejder hårdt. Det er allerede mange gange blevet bevist, at FCN er den rette skole at gå i, siger Allan K. Pedersen. – At vi skal være loyale mod dette er blandt andet årsagen til, at AC i dag er solgt til Italien og Serie A. Og det sker på trods af at han ville have kunnet udvikle sig fortsat i FCN i en rum tid endnu, men nu opstod den rigtige mulighed med det rigtige setup og det rigtige bud. – Så vi ønsker AC held og lykke med de nye muligheder og glæder os over at have været med til at udvikle endnu en kvalitetsspiller til en af Europas bedste ligaer, siger Allan K. Pedersen. Talenterne er fremtiden – Vi har igennem de sidste sæsoner hentet mange af vores egne unge spillere op fra vores U/19-hold, og det suppleret med andre talenter ude fra og krydret med rutine, har skabt et godt fundament for vores trup, og vi føler, at vi nu har flere som står klar i næste række. Spillere som nu har fået masser af spilletid og erfaring i benene, og som kan tage skridtet og blive profiler i Superligaen, hvis de forsætter det hårde arbejde. – Når det er sagt er vi hele tiden opmærksomme på truppens sammensætning, og holder altid øjnene åbne for hvad der kan være med til at løfte truppen på det rigtige tidspunkt, men vi henter ikke nye spillere kun fordi andre synes, vi bør gøre det. Vi fastholder vores plan og strategi, slutter Allan K. Pedersen.