AC: Stolt af min tid i FCN

Kategorier

AC: Stolt af min tid i FCN

Det har været nogle meget lærerige år for Anders “AC” Christiansen i FC Nordsjælland. Se interview med “AC” her

Anders “AC” Christiansen har efter et flot efterår i FC Nordsjælland fået mulighed for at prøve sig af i en af Europas største ligaer for Serie A-klubben A.C. Chievo Verona. Det er noget, den dygtige midtbanespiller ser frem til. – Jeg er snart 25 år, og det har altid været en drøm for mig at komme til udlandet og prøve mig i en af de store ligaer. Det har jeg fået muligheden for nu, og jeg glæder mig rigtig meget til at spille i Italien. Anders “AC” Christiansen har både spillet Champions League og fået sin A-landsholdsdebut i FC Nordsjælland-regi, og det er derfor også med stolthed, at han nu tager skridtet videre. – Jeg synes i den grad, at jeg har udviklet mig FC Nordsjælland. Der er et super godt træningsmiljø og nogle virkelig gode holdkammerater, som jeg skylder en stor tak for den periode, jeg har været i klubben.