Uffe Bech kåret som efterårets spiller i FCN

Kategorier

Uffe Bech kåret som efterårets spiller i FCN

FC Nordsjællands fans har gennem de seneste uger kunnet stemme om, hvem der har været efterårets FCN-spiller

Valget er faldet på Uffe Bech, der har scoret syv mål i efteråret og har fået sin debut på Danmarks A-landshold. Der er afgivet rigtig mange stemmer, og ca. 40% har peget på Uffe Bech. På andenpladsen har fansene stemt Anders ”AC” Christiansen ind med 28% af stemmerne, mens Kasper Lorentzen på tredjepladsen fik 9%. Joshua John og Patrick Mtiliga blev henholdsvis nr. 4 og 5 i afstemningen. Straks fra start af afstemningen lagde topscorer Uffe Bech sig i spidsen, men i slutfasen halede Anders ”AC” Christiansen godt ind på forspringet, især efter at ”AC” også fik sin debut på Danmarks bedste nationalmandskab og dermed kom på FC Nordsjællands Hall of Fame tavle som nr. 24 over de spillere, der gennem tiden har repræsenteret FCN på diverse A-landshold. Efterårets spiller, Uffe Bech, har spillet samtlige efterårets kampe i Superligaen, bortset fra den sidste mandag aften i Esbjerg, hvor en overbelastningsskade holdt ham ude af spil. Efter fire scoringer i de første tre kampe i sæsonen fik landstræner Morten Olsen for alvor øjnene op for Uffe Bech, der var på banen i tre af efterårets A-landskampe. Han kom til klubben for to år siden, men i sidste sæson var Uffe Bech hårdt ramt af skader, og derfor er det kun blevet til 33 kampe og 11 mål med tigeren på brystet.